Studio voor creatieve 'engagement'

De creatieve studio met een focus op customer engagement

Bij TMRW ontwerpen wij in de eerst plaats voor de gebruiker. Wij observeren gedrag, stellen vragen en experimenteren. Met als resultaat de beste ontwerp-oplossing en een blijvende indruk.

TMRW is in 2015 opgericht door Kai Brethouwer en Daan Olieroock als een ontwerpstudio met een focus op digitale communicatiestrategie, rapid prototyping en innovatie door middel van design.

Wat wij BEDENKEN, MAKEN + DOEN

Dagelijks BEDENKEN wij (merk)processen, strategische concepten en ruimtelijke ervaringen. Als resultaat hiervan MAKEN wij: bewegend beeld, websites, sound-scapes, gebruiksvoorwerpen en social media content. Wij DOEN concept, ontwerp en (web-)ontwikkeling in huis. Alles met de gebruiker als uitgangspunt.

Met onze mix van ontwerpers, onderzoekers en makers kunnen we snel ontwerpen, bouwen en leren we tegelijkertijd hoe wij technologische vooruitgang kunnen inzetten.

Daan Olieroock, oprichter TMRW
Hoe wij werken

Als pleitbezorger van human centered design staat de gebruiker centraal in ons werk. Zelfs als onze methoden evolueren tot nieuwe complexe uitdagingen, zijn we altijd op zoek naar praktische oplossingen. We bouwen om te leren en leren om te bouwen. Door inspiratie, idee-vorming en implementatie.


Bekijk ons werk