Studio voor creatieve 'engagement'

HVO Querido

HVO Querido en het Amsterdams Coordinatiepunt Mensenhandel bieden onderdak aan vrouwen die het slachtoffer zijn geworden van mensenhandel. Naast een veilig onderkomen en juridische bijstand bieden zij ook cursussen aan die terugkeer in de maatschappij moeten stimuleren.

HVO Querido Patricia

De resultaten van de kookcursus waren spectaculair. Niet alleen leverde het smakelijke resultaten op, maar het geeft de vrouwen een gevoel van eigenwaarde. Bovendien biedt het hen degelijke kansen op werk. Als hun vertrouweling en trainer brengt Carlijn van Hengstum veel tijd met de vrouwen door.

HVO Querido boek

Door dit boek te lezen en de recepten te proeven, ervaar je dat slachtoffers van mensenhandel krachtige vrouwen zijn. Vrouwen die hard werken om hun leven in iets moois te veranderen.

Carlijn van Hengstum van HVO Querido

Acht vrouwen uit zeven verschillende landen gaven ons hun meest persoonlijke recepten en verhalen. Verhalen die dit boek meer maken dan alleen een kookboek. TMRW bundelde krachten met Mara Vissers om een boek te ontwerpen waarin de identiteit van de dames gewaarborgd blijft maar wel het persoonlijke verhaal in naar buiten komt.

HVO Querido omslag

#concept #boekontwerp #concept #design #kookboek @maravissers @hvoQuerido

Share / twitter/ facebook/ copy link