Studio voor creatieve 'engagement'

De 'NXT generation' online publishing

Het SAAS bedrijf MagStream ontwikkelde een nieuwe serie producten binnen hun bestaande web based publishing platform genaamd MagStream. Deze producten zouden de gebruiker een meer gestroomlijnde gebruikservaring geven. Tevens lag er een nadruk op makkelijkere samenwerking tussen teams en een compleet nieuwe payment-funnel.

Het gebruikelijke publicatie platform genaamd Magstream, wat al werd veelvuldig werd ingezet bij klanten als ING, AFC Ajax en Arcadis, kreeg bijval van NXT (een publicatie platform gebaseerd op HTML5), Pro (een volledige mobile ervaring) en FWD (een gekoppelde CRM oplossing).

Binnen een klein team van developers en marketeers en met TMRW in de UI- en Visual-design lead, werd een complete klantervaring in kaart gebracht. Vanuit dit inzicht maakte TMRW een nieuwe visual- en UI-design. Alle assets zijn uiteengezet in een brand-book en de visuals van de gebruikservaring opnieuw ontworpen.

Helaas hebben deze tools alleen als Beta het licht kunnen zien. Al snel na de lancering is MagStream verkocht binnen aan een grotere SAAS partij. Desalniettemin, TMRW is nog steeds trots op het eindproduct en de vriendschappen die daar zijn ontstaan.


#UI #UX #development #design #businessdevelopment #stakeholdermanagement

Share / twitter/ facebook/ copy link