Studio voor creatieve 'engagement'

Versnel jouw werkroutines d.m.v. design-thinking

Multinationals willen het imago van een hippe startup. Startups snakken naar méér en groter. Tijd om de ontwerper in jou naar boven te halen.

Naast ons design werk, bieden wij ook workshops en toolboxes aan. Deze zijn erop gericht uw organisatie creatiever te maken. Want waarom zouden we al het lekkers voor onszelf houden als we kunnen delen.

Een ontwerpbenadering

Design thinking of ontwerpdenken is een mensgerichte kijk op innovatie. Het leunt op onderzoek en een iteratieve proces om ideeën te vertalen in tastbare strategieën en producten. Zo versnelt het innovatie en helpt het u betere oplossingen te vinden voor de uitdagingen waar uw bedrijf voor staat.

Iedereen is ontwerper

Ontdek jouw verborgen creativiteit door middel van onze handige tools en workshops. Onze workshops bieden een platform voor teams om snel samen te werken, nieuwe ideeën te bedenken, kennis te delen en feedback te krijgen.

Methode + aanpak

Ons programma biedt een nieuwe aanpak en inzicht in human-centered design, design thinking en service design.

Toolbox + workshop

De basis van onze workshops is een serie handige inzichten en oefeningen die wij onze toolbox noemen. De workshops bieden een solide basis voor iedereen die nog nooit vanuit de design-approach heeft gewerkt. De bijbehorende toolbox is tevens een houvast om de kennis in de praktijk toe te passen.

Accreditatie

TMRW is een CRKBO geregistreerd docent en geeft les in Design Thinking, SCRUM en Interaction design.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Hoe kan TMRW verandering teweeg brengen in uw organisatie? Neem contact met ons op.


Neem contact met ons op